Call us toll free: 070-7444402
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

 

Wie zijn wij

Assurantiekantoor Wijzer geeft onafhankelijk advies aan zowel particulieren als bedrijven op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen. We wenden onze ervaring, kennis en creativiteit aan om op professionele wijze uit tal van aanbieders en producten voor u de juiste oplossing te kiezen of te creëren.

Onafhankelijk

Wij zijn geen eigendom van een verzekeringsmaatschappij en bemiddelen voor een groot aantal verzekeraars. Ook op hypotheekgebied kunnen wij voor diverse maatschappijen bemiddelen en hebben speciale tarieven van meerdere banken.

Kennis

Met de aanwezigheid van diverse vakdiploma’s voldoen wij ruimschoots aan de eisen die de wet voorschrijft. Binnen ons team wordt het kennisniveau steeds naar een hoger plan getild. Ook nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we spelen hier actief op in.

Creativiteit

Dit blijkt wel uit onze correspondentie aan u (persoonlijk, zo min mogelijk standaard), uit het zoeken naar een verzekeringsoplossing om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Wij zijn aan het werk voor u!

Binnen ons kantoor is zeer veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van alle particuliere en zakelijk verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Dat klinkt door in onze advisering en begeleiding waardoor u meer rust en een beter overzicht heeft. En wie zal er harder en professioneler voor u knokken dan wij in geval van schade?

Zakelijke markt

Voor wat betreft de zakelijke markt richten wij ons vooral op het midden-en kleinbedrijf. Gezien de grootte van ons kantoor is dat niet verwonderlijk. Pensioenen, employee benefits(o.a arbeidsongeschiktheidsverzekering), inventarisverzekeringen, winkelgeldverzekeringen, een goed verzekerd wagenpark (collectiviteit), CAR-verzekeringen:het is slechts een kleine greep uit het grote aanbod waarover wij u kunnen adviseren. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om al uw zakelijke verzekeringen in een pakket onder te brengen. Dat houdt uw administratie ook een stuk overzichtelijker.

Dienstverleningsdocument

In deze brochure geven wij u een overzicht van de wijze waarop ons kantoor werkt en wat wij precies voor u doen. Zodat u nog beter kunt beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn op een wijze die bij u past. Wij hopen van harte dat deze kennismaking u bevalt. Indien u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.